Wie zijn we?

Deeleencontainer is een initiatief van CST/Surplus Distribution. Wij zijn een groothandel & producent in toebehoren voor huisdieren, gevestigd in Antwerpen – België. Naast onze vestiging in Antwerpen hebben we ook een eigen fabriek in Indonesië en een aankoopkantoor in Shanghai –China.

Surplus is inmiddels al tien jaar actief in de sector en heeft een solide reputatie opgebouwd in zowel België als ver daarbuiten. Vandaag bestaat ons gamma uit meer dan 1.000 producten die in meer dan 3.000 winkels verkrijgbaar zijn. Hoewel we net onze 10e verjaardag vierden voelen we ons nog steeds de jonge ploeg uit de sector!

Hier zijn we extra fier op:
onze eigen merken!

Surplus gelooft

in Design!

in Innovatie!

in Service!

Vanaf de start hebben we steeds enorm veel geïnvesteerd in onze productontwikkeling. We zijn gekend voor het brengen van innovatieve producten met een sterk design.

Sinds vorig jaar hebben we onze focus op innovatie doorgezet in het volledige bedrijf. Deeleencontainer.be is hiervan een eerste resultaat.

Bij Deeleencontainer koop je letterlijk een deel van een container. Je deelt een container huisdierartikelen met andere winkeliers. Hierdoor koop je aan de allerlaagste prijs, rechtstreeks van de fabrikant.